Categorii

Filtrează produse

Producător
Vascozitate
Capacitate (l)

Ulei motor 

Uleiul de motor este foarte important in ceea ce priveste functionarea corecta a unei masini, acesta fiind si motivul pentru care este indicat sa luati cele mai potrivite decizii, referitor la achizitionare. La noi puteti gasi ulei motor Ravenol 5w30, ulei motor 5w30 sau ulei motor 5w40 diesel. Luand in calcul posibilitatea de a opta pentru aceste tipuri de uleiuri pentru masina, atunci veti avea ocazia de a va bucura de o functionare corecta a masinii.

Pe de alta parte, despre uleiul de masina, putem spune ca este special creat pentru a unge partile in miscare ale motorului cu combustie. Totodata, despre sarcina principala a unui ulei de motor Ravenol 5w30 este aceea de a unde partile in miscare a motorului. Astfel, procesul de frecare va fi usurat, iar partile interioare ale motorului vor fi curatate. Rugina va fi combatuta iar motorul va fi ajutat sa se raceasca. Bineinteles, racirea motorului este realizata de un sistem clasic format din anumite elemente speciale, insa uleiul de motor poate juca de asemenea un rol important in acest sens.

Un ulei de motor 5w30 este special creat pentru a acoperi uniform piesele interne ale motorului pentru protectia acestora si pentru a asigura o functionare imbunatatita. Pe de alta parte, un ulei de motor contine si un detergent special cel care va curata traseele din interiorul motorului pentru a inlatura resturile metalice. In ceea ce priveste utilizarea unui ulei motor 5w40 diesel, putem spune ca este foarte important si filtrul de ulei, deoarece acesta va retine toate particulele ce se vor aduna. Uleiul de motor trebuie sa ajunga la toate componentele importante ce se afla in miscare, fiind turnat in partea de sus a propulsorului. Avand in vedere toate aceste informatii veti reusi sa luati decizia potrivita in ceea ce priveste achizitionarea unui ulei de motor, insa nu trebuie sa treceti cu vedere importanta acestui produs.

AutoLegona va ofera solutia ideala pentru achizitionarea unui ulei de motor ce propune un raport corect calitate-pret. In plus va stam la dispozitie cu raspunsuri pentru intrebarile pe care le aveti legate de achizitionarea celui mai potrivit ulei de motor.

No products

To be determined Cost transport
0,00 lei Tax
0,00 lei Total

Prices are tax included

Verifică